Roboti industriali

Roboții industriali au devenit o componentă esențială a multor industrii. Aceștia oferă o gamă largă de avantaje, inclusiv eficiență crescută, precizie îmbunătățită și flexibilitate în operațiuni. În acest context, Kawasaki Robotics se distinge prin soluțiile sale inovatoare de automatizare.

Roboții industriali de la Kawasaki sunt concepuți pentru a îndeplini o varietate de sarcini în diferite domenii industriale. Fie că este vorba de manipularea pieselor, paletizarea, ambalarea, sudarea, operarea mașinii, vopsirea sau lipirea, roboții Kawasaki sunt gata să preia controlul. Aceștia sunt ușor de implementat, chiar și în cazul schimbărilor frecvente și a producțiilor mici, făcându-i o alegere profitabilă pentru orice afacere.

Alegerea roboților industriali Kawasaki este o decizie strategică care poate duce la o creștere semnificativă a productivității și a calității produselor. Aceștia sunt puternici, fiabili și eficienți, oferind o soluție de automatizare personalizată pentru nevoile specifice ale fiecărei industrii. Cu un raport performanță/preț excelent, roboții Kawasaki sunt o investiție care merită făcută.

În plus, Kawasaki Robotics oferă asistență de specialitate pentru a vă ajuta să selectați cel mai potrivit robot pentru nevoile dvs. Echipa noastră de experți este gata să vă ghideze prin procesul de alegere și implementare a soluțiilor de automatizare, asigurându-se că obțineți maximul de beneficii din investiția dvs.

În concluzie, roboții industriali Kawasaki sunt soluția ideală pentru orice afacere care dorește să își îmbunătățească eficiența și productivitatea. Investiția în acești roboți nu numai că va duce la o creștere a profiturilor, dar va asigura și o poziție competitivă pe piață. Nu ratați oportunitatea de a transforma afacerea dvs. cu ajutorul roboților industriali Kawasaki.

Odată ce v-ați hotărât să vă dedicați automatizării, iată câțiva pași care vă vor ajuta să începeți:

În calitate de partener Kawasaki Robotics, suntem aici pentru a vă ghida pe drumul către automatizare cu ajutorul roboților industriali.

  • Primul pas în această călătorie este definirea obiectivelor dvs. De ce doriți să introduceți automatizarea în procesul dvs. de producție? Este pentru a accelera producția, pentru a îmbunătăți calitatea produselor sau pentru a face mediul de lucru mai sigur prin automatizarea unui proces periculos? Indiferent de motivul dvs., vom lucra împreună pentru a stabili un obiectiv măsurabil de succes, cum ar fi îmbunătățirea timpului de ciclu cu o anumită valoare.
  • Următorul pas este colaborarea cu noi, partenerul dvs. de încredere. Ca integrator de sistem cu experiență, vom traduce obiectivele dvs. într-o celulă de robot automatizată care funcționează pentru nevoile specifice ale companiei dvs. Având o relație strânsă cu Kawasaki, suntem în măsură să vă oferim cele mai bune soluții pentru tipul dvs. de aplicație.
  • Comunicarea clară este esențială în acest proces. Vom asigura un flux constant de comunicare între echipa noastră și a dvs., pentru a ne asigura că toate detaliile sunt acoperite. Vom desemna un manager de proiect care va lucra îndeaproape cu echipa dvs., facilitând astfel fluxul de comunicare și menținând proiectul pe drumul cel bun.
  • Ultimul pas este pregătirea echipei dvs. pentru noua eră a automatizării. Robotica și automatizarea fac un loc de muncă mai sigur și permit angajaților să preia roluri mai prietenoase pentru oameni. Vom oferi formare necesară pentru a vă asigura că echipa dvs. este pregătită să opereze și să depaneză sistemul atunci când este necesar.

De ce noi?

În calitate de partener oficial Kawasaki Robotics, suntem mai mult decât un furnizor de roboți industriali. Suntem partenerul dumneavoastră de încredere în călătoria către automatizare.

Ce ne diferențiază?

Transparența

Valoarea transparenței este la baza tuturor nivelurilor noastre organizaționale. Nu veți găsi costuri ascunse pentru software, manuale, instruire, apeluri de serviciu la distanță etc. În plus, platforma noastră de programare deschisă oferă mai multe tipuri de limbaje de programare pentru toate nivelurile de abilități, oferind utilizatorilor posibilitatea de a scala de la operațiuni de bază la integrări AI. Acest lucru, combinat cu resursele și instrumentele noastre online exclusive, vă pune în poziția de conducător. Ne angajăm să fim partenerul dvs. accesibil pentru automatizare.

Calitatea

Numele Kawasaki este sinonim cu precizie și fiabilitate. De la începutul Kawasaki, calitatea a fost în centrul fiecărui produs construit – de la motociclete la avioane. Am început să fabricăm brațe de robot în 1969. Ca pionier al acestei industrii, am continuat să dezvoltăm roboți de ultimă generație de atunci. Acest lucru include brațe de robot cu un design intern brevetat, care le face ușor de instalat, de întreținut și minimizează uzura în timp.

Parteneriat autentic

Automatizarea unui proces este mult mai mult decât simpla achiziție a unui robot, și de aceea suntem partenerul dvs. de-a lungul drumului. Ne pasă cu adevărat. De aceea răspundem la telefon când sunați și vă tratăm la fel, indiferent dacă sunteți o întreprindere de mare anvergură sau o afacere de dimensiuni mici sau medii. Vorbind pe înțelesul tuturor și fără a induce în eroare, tratăm întotdeauna clienții și partenerii așa cum ne-am dori să fim tratați.

Satisfacția clienților

Valoarea experienței noastre pentru clienți este de neegalat, astfel încât echipa Kawasaki Robotics este întotdeauna la dispoziție. Echipele noastre globale de servicii și suport se concentrează în primul rând pe găsirea soluției potrivite pentru dvs. Lucrăm cu dvs. pentru a încerca să rezolvăm problemele la distanță – un serviciu gratuit pentru toți clienții și partenerii. Acesta este angajamentul nostru de a face din dvs. o poveste de succes în automatizare.

Hai să discutăm

Lasă datele tale și te vom contacta în cel mai scurt timp.