Remote management

Servicii de Automatizări Industriale și Telemetrie

Telemetria și controlul de la distanță sunt componente esențiale ale automatizărilor industriale moderne, permitând monitorizarea și gestionarea eficientă a proceselor și infrastructurilor industriale. Aceste tehnologii sunt indispensabile în diverse sectoare industriale, contribuind la optimizarea costurilor și prevenirea avariilor grave.

Ce Oferim?

  1. Automatizări Avansate: Dezvoltăm soluții de automatizare bazate pe telemetrie și management la distanță, care permit monitorizarea și controlul proceselor industriale, reducând astfel riscurile și îmbunătățind eficiența.

  2. Soluții Personalizate: Oferim software dedicat și hardware, precum și parteneriate strategice, care permit monitorizarea și utilizarea conexiunii la distanță via VPN, Internet, GSM, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

  3. Optimizare și Eficiență: Prin soluțiile noastre, automatizările industriale devin mai performante, permitând colectarea și ajustarea datelor în zone îndepărtate sau inaccesibile, și asigurând un management permanent și eficient al proceselor.

Beneficii

  • Acces în Timp Real: Obțineți acces live la date de la stațiile de pompare, rezervoare, debitmetre și alte dispozitive electronice și hidraulice, precum și la orice alte periferice hardware conectate.
  • Control și Reglaj de la Distanță: Efectuați ajustări automate sau controlate de la distanță în grupuri de pompare, instalații fotovoltaice, linii de procesare în industria alimentară.
  • Stocare și Analiză de Date: Stocați și analizați datele istorice pentru variabilele esențiale din procese, pentru o analiză ulterioară detaliată și informată.
  • Prevenirea Pierderilor: Minimizați pierderile prin monitorizare în timp real și alarme automate.
  •  

Hai să discutăm

Lasă datele tale și te vom contacta în cel mai scurt timp.